Info

Danske Advokaters Innovationspris 2012 – prænominering

29/02/2012

Den 27. februar 2012 blev advokatfirmaet Kyed & Jybæk, der står bag udvikling af Bo Option, prænomineret til Danske Advokaters Innovationspris.

Bo Option er en nyskabelse i dansk ret og forener på en særegen måde juraen med det kommercielle ejendomsmarked. Konceptet hviler på allerede kendte begreber, men havde det været indenfor teknikkens verden, var der tale om en opfindelse.

Udviklingen af Bo Option er sket som et supplement til de eksisterende handelsformer og giver derfor ejendomsmæglerne et ekstra koncept og mulighed for at invitere kunderne indenfor også i egne, hvor det ellers p.t. er umuligt at handle sin ejendom. Bo Option er således et samfundsgavnligt projekt.

Ved Bo Option sælges i første omgang kun en betinget ejendomsret på basis af en udbetaling, hvorefter ejendomsretten for begge parter er svævende, indtil endelig betaling finder sted. Herved opnås en økonomisk afklaring for parterne, der indebærer en forøgelse af omsætningen af fast ejendom og dermed en styrkelse af samfundets økonomiske hjul.

Prisen uddeles i forbindelse med Danske Advokaters kongres i Århus den 21. september 2012. Kyed & Jybæk deltager således i konkurrencen med andre virksomheder og projekter om den endelige første pris.

Læs mere om dommerpanelet og Danske Advokater her.